Zintimiteit

zintimiteit
€13,95

product informatie

Zintimiteit is een handboek voor gelukkige stellen.

Dit boek is bedoeld voor stellen die samen gelukkig zijn en hun intieme relatie graag willen versterken. Hoe krijgen jullie weer zin in intimiteit? Dit werkboek biedt een scala aan tips, vragen en opdrachten, waarvan je kunt gebruiken wat je wilt. Zo bouw je samen aan een stabiele en verrassende intieme relatie!

Het boek gaat net iets verder dan andere christelijke boeken over praktische seksualiteit!

“Mijn vrouw en ik willen je vertellen dat dit boek ons huwelijk op zijn kop heeft gezet. Ten positieve. We hebben dingen besproken waarvan we niet gedacht hadden dat we die ooit samen zouden bespreken. Onze gesprekken naar aanleiding van jouw boek was dieper dan we in 26 jaar huwelijk hebben beleefd. Dit boek zou een jaar lang het thema moeten zijn in elke kerk.”
Jos en Baukje, beiden 52 jaar.

Wat een eerlijk en open verhaal voor stellen over seks. Het inkijkje in de slaapkamers van verschillende stellen maakt het boek persoonlijk en praktisch. Dit is letterlijk een boek voor op het nachtkastje!
Thirza Wondergem, hoofdredacteur magazine Mint.

Zin in elkaar! (5 sterren)
“Intimiteit is een goddelijk geschenk.” Hiermee begint Marc Angenent, schrijver, spreker en ‘passiecoach’, zijn boek Zintimiteit, Handboek voor gelukkige stellen. Een boek voor stellen die graag aan meer intimiteit willen werken. Het boek bevat voorbeelden, vragen en veel tips en geen taboe wordt geschuwd. Bijvoorbeeld: mag masturbatie wel of niet? Is het een zonde om een vibrator te gebruiken? En bovenal: wat vindt God ervan? Een boek om samen te lezen en vervolgens met de tips in je achterhoofd weer naast je neer te leggen om daadwerkelijk tijd te maken voor de intimiteit.
Recensie magazine Eva

‘Zintimiteit’ is een uniek boekje, waarin ‘passiecoach’ Marc Angenent open en respectabel schrijft over erotiek, seksualiteit en lichamelijk plezier in het huwelijk. Marc schreef eerder columns voor onze site. Hij verbindt erotiek met het christelijk geloof. Dat leidt tot zinnen als: ’Het orgasme is één van de wonderlijkste mogelijkheden, die God aan de mens heeft gegeven’. Angenent citeert onderzoek uit Engeland, waaruit je kunt afleiden dat zeer regelmatig vrijen goed is voor je gezondheid. ‘Zintimiteit’ bevat ook vragen om met elkaar te bespreken om zo eventuele barrières tussen de geliefden weg te nemen. Geen gemakkelijke kost, maar bepaald een leerzaam en vrolijk boek. Marriageweek.

ZINTIMITEIT: zo heet het nieuwe boek van Marc Angenent. Ik ben nu op de helft en kan het nu al aanraden. Er staan allerlei praktische tips in om in je relatie te groeien in verbondenheid. Ingrid van der Mark – Barneveld. Verrijk je Relaties.

Voorbeeld bladzijden van Zintimiteit bij Royal Jongbloed.

Meer recensies:
Website Liefde en Trouw

Boekprijs: € 13,95
Uitgever: Royal Jongbloed | Paperback | formaat 14 x 21 cm | ca. 200 blz. | ISBN 978-94-91844-45-4 | NUR 767 | c-NUR 011

Andere mogelijkheden rondom het boek Zintimiteit:
Lezing
Kringgesprek
Persoonlijke coaching