60 plus en dan?

Pictogram-60plus
€35,-

product informatie

60 plus en dan?

Voor mannen, vrouwen, singles, stellen, vanaf 60 plus.
Minimaal 4 maximaal 8 deelnemers.
Data: 20 januari 2018 | 21 april 2018.
Tijd: 14  – 17 uur.
Prijs: € 35,- per stel of single.
Rond de tafel vindt plaats in Utrecht.

60 plus en dan?: door Marc en Heleen Angenent.

Betalen is aanmelden. Via contact je datum doorgeven.
Kijk voor een overzicht van alle data bij Schema rond de tafel
Na je aanmelding ontvang je een automatische e-mail met ons adres.
Soms komt deze e-mail in je prullenbak of spamfolder.

60 of 40 jaar?

Hoe zeggen ze dat ook al weer? 60 is het nieuwe 40? Wel, dat biedt mogelijkheden toch? Ook op intiem gebied. Was het vroeger wel zo’n beetje klaar met seks na de overgang, nu ervaren steeds meer 60 plussers dat ze aan een tweede leven kunnen beginnen. Dat lijkt mij een mooie gelegenheid om de intimiteit te verdiepen, te vernieuwen en nog eens wat te experimenteren.

Is seks belangrijk?

De levensverwachting blijft omhoog kruipen. Voor mannen is dat momenteel 79 jaar en voor vrouwen 83 jaar. Maar het leuke is dat mensen later overlijden dan de theoretische levensverwachting. De meeste mannen overlijden bijvoorbeeld als ze 82 zijn of ouder. Wij hopen dat intimiteit voor jou en jullie belangrijk is anders moet je als je 60 jaar bent nog 25 jaar zonder seks!

Lust of intimiteit.

Intimiteit wordt belangrijker naar mate we ouder worden. Een mindere conditie en het verminderen van sekshormonen zijn een van de redenen waarom presteren minder belangrijk wordt dan gevoelens en intimiteit zoals dicht bij elkaar zijn, masseren en strelen. Onderzoeken laten zien dat mannen moeite hebben met het afnemen van kracht en vrouwen met verlies van aantrekkelijkheid.

Hoe verder dan?

Wij zijn zelf 60 plussers en we willen je graag vertellen over de mogelijkheden die er zijn voor 60 plussers om heerlijke, spannende, creatieve en gepassioneerde intimiteit te beleven. Plezier, ontspanning en bevredigende intimiteit blijft voor iedereen mogelijk en is belangrijk.

Er is hier en daar wel een verandering van denken voor nodig. Als bijvoorbeeld penetratie niet meer kan dan betekent dat niet dat de seks moet ophouden, integendeel, we vertellen over verschillende alternatieve mogelijkheden. Het motto is: opnieuw ontdekken met de mogelijkheden die je hebt.

Nog veel meer!

Ik wil je helemaal blij maken als je naar mijn ‘rond de tafel’ gesprek komt.

  • We zorgen bij ons thuis voor koffie, thee en fris of wijn en iets lekkers.
  • Je kunt al je vragen stellen en de vragen waarop we geen antwoord weten beantwoorden we later per e-mail. Geen vraag blijft onbeantwoord.
  • Alle deelnemers krijgen een kleinigheid gratis, zoals dat bij party’s hoort.
  • Op de avond zelf kun je de producten met maar liefst 15% korting aanschaffen. Geen verzendkosten en pinnen of cash ter plekke.
  • Maar het mooiste van alles is: je hoeft helemaal niets aan te schaffen en gewoon kennis komen opdoen en je laten informeren.

Praktisch.

Voor het huis kun je gratis parkeren.
Als bevestiging op je betaling ontvang je ons adres en gegevens voor reizen met het OV.

Rond de tafel.

Er zijn maar weinig plekken waar je veilig en discreet over diverse intieme en seksuele aspecten kunt praten. Dat is dan ook de visie van Rond de Tafel, een kleine en veilige plek creëren om daar wel te kunnen praten. Onze slogan: ‘Schaamte, zwijgen en angst veranderen in kwaliteit, creativiteit en passie.’

We hopen jullie te ontmoeten.

Groet, Marc en Heleen Angenent