Jouw Sekstuin

Pictogram-jouw sekstuin
€35,-

product informatie

Jouw sekstuin

Voor mannen, vrouwen, singles, stellen, vanaf 21 jr. tm 60 plus.
Minimaal 4 maximaal 8 deelnemers.
Data: 11 januari 2017 | 12 april 2018 |
Tijd: 19.30 uur – 22 uur.
Prijs: € 35,- per stel of single.
Rond de tafel vindt plaats in Utrecht.

Jouw Sekstuin: door Marc Angenent.

Betalen is aanmelden. Via contact je datum doorgeven.
Kijk voor een overzicht van alle data bij Schema rond de tafel
Na je aanmelding ontvang je een automatische e-mail met ons adres.
Soms komt deze e-mail in je prullenbak of spamfolder.

Tuin?

We gebruiken de tuin als metafoor voor onze seksuele persoonlijkheid. Terwijl jij op papier aan de hand van mijn vragen stap voor stap jouw ‘tuin’ ontwerpt wordt zichtbaar waar jouw intieme grenzen en mogelijkheden liggen. Ontwerp je een kleine en overzichtelijke tuin met keurige bloembedden of kies je voor een grote wilde tuin met een watervalletje en een bankje. Heb je een voorkeur voor een Japanse tuin of toch liever iets Hollands.

Vrij

Een boeiende en interactieve avond. Je krijgt een leeg wit vel papier van mij. Nu lijkt het net alsof je vrij bent om elke vorm tuin te ontwerpen die je maar wilt. Kies je voor zekerheid en komt er een tuin tevoorschijn die wel heel erg lijkt op de tuin van je ouders of wordt het voor jezelf en je eventuele partner de verrassing van je leven? Hoe dan ook, leuk wordt het in ieder geval wel.

Concept

De tuin die je op papier mee naar huis neemt is een concept. Je kunt het namelijk zo vaak veranderen als je wilt. Zeker als jouw tuin er wel heel anders uit ziet dan de tuin van je partner. Maak daar maar eens een harmonieuze tuin van. Als je single bent dan blijf je natuurlijk ook doordenken over je eerste ontworpen sekstuin. Misschien merk je als je thuis bent dat je tuin behoudender is dan je had gewild. In ieder geval geeft deze ‘rond de tafel’ veel inzicht in wie jij seksueel bent en wat je wilt. Dat geeft een enorme boost aan je intieme leven, want opeens begrijp je waarom dingen niet of juist wel heel erg fijn zijn.

Nog veel meer!

Ik wil je helemaal blij maken als je naar mijn ‘rond de tafel’ gesprek komt.

  • We zorgen bij ons thuis voor koffie, thee en fris of wijn en iets lekkers.
  • Je kunt al je vragen stellen en de vragen waarop we geen antwoord weten beantwoorden we later per e-mail. Geen vraag blijft onbeantwoord.
  • Alle deelnemers krijgen een kleinigheid gratis, zoals dat bij party’s hoort.
  • Op de avond zelf kun je de producten met maar liefst 15% korting aanschaffen. Geen verzendkosten en pinnen of cash ter plekke.
  • Maar het mooiste van alles is: je hoeft helemaal niets aan te schaffen en gewoon kennis komen opdoen en je laten informeren.

Praktisch.

Voor het huis kun je gratis parkeren.
Als bevestiging op je betaling ontvang je ons adres en gegevens voor reizen met het OV.

Rond de tafel.

Er zijn maar weinig plekken waar je veilig en discreet over diverse intieme en seksuele aspecten kunt praten. Dat is dan ook de visie van Rond de Tafel, een kleine en veilige plek creëren om daar wel te kunnen praten. Onze slogan: ‘Schaamte, zwijgen en angst veranderen in kwaliteit, creativiteit en passie.’

We hopen jullie te ontmoeten.

Groet, Marc Angenent