Marc Angenent

Over Marc

Wie is Marc … ?

Mijn naam is Marc Angenent (1955) en ik ben een onafhankelijke spreker, schrijver en coach op het gebied van intimiteit, erotiek en seksualiteit.

Ben jij of zijn jullie moe van het streven naar zinvolle en fijne intimiteit? Heb je het gevoel dat het meer een zaak is van overleven en volhouden dan van genieten? Juist dan zou ik iets voor jou of jullie kunnen betekenen. Mijn streven is namelijk om schaamte, zwijgen en angst te veranderen in kwaliteit, creativiteit en passie. Ik ben een expert in coaching voor wat betreft intimiteit en seksualiteit vanwege mijn theologische en seksuologische achtergrond. Ik heb ontelbaar veel mensen gecoacht.

Mijn uitgangspunt is helder, positief en opbouwend: intimiteit, erotiek en seksueel genot zijn geschapen door God.

In mijn eerste boek Zintimiteit (2015) uitgegeven door Royal Jongbloed, heb ik belangrijke principes gedeeld om seksualiteit te begrijpen. Het is een handboek voor gelukkige stellen die hun intieme relatie graag willen verdiepen. Intimiteit en zin in intimiteit zijn helaas niet altijd vanzelfsprekend: we houden van elkaar, maar onze intimiteit is minimaal, hoe krijgen we weer zin in intimiteit? Dit werkboek biedt verdieping, tips, vragen en opdrachten.

Toen ik als christen begon met spreken, schrijven en coachen op een positieve manier over seksualiteit is de media er bovenop gesprongen met de vraag: hoe kan een christen positief zijn over seksualiteit? In televisieprogramma’s, radioprogramma’s en in vele dagbladen en magazines heb ik mijn verhaal kunnen doen.

Ik heb drie HBO studies gedaan namelijk Maatschappelijk werk, Theologie en Seksuologie. Vanuit mijn eerste studie ben ik hoofd geweest van een Crisiscentrum en gaf ik supervisie aan hulpverleners. Vanuit mijn tweede studie ben ik ruim 25 jaar evangelische predikant geweest in Utrecht. Nu heb ik vanuit mijn derde studie mijn eigen seksuologie praktijk.

Ik heb in 2012 de eerste christelijke erotische webshop voor christenen in Europa geopend en ik bied daarmee een pornovrije, naaktfoto’s vrije en aanstootgevend taalgebruik vrije en betrouwbare koopomgeving aan.

Meer achtergrond gegevens over mij en mijn werk vind je via deze download link.
Hier vind je de Algemene voorwaarden.

Marc en Heleen

Marc en Heleen

 

 

Heleen Angenent

Omdat ik als medewerker van De Passiecoach Nederland enkele van de challenges geef wil ik mij graag voorstellen. Ik ben de vrouw van Marc. We hebben gemerkt aan reacties en vragen dat veel vrouwen het prettig vinden om van vrouw tot vrouw over seksualiteit te praten. Daarom geef ik enkele van de challenges en 1 op 1 workshops en groepsworkshops over intimiteit, seksualiteit en sekstechnieken.

Zelf heb ik diverse belemmeringen in mijn leven moeten overwinnen om van seks te kunnen genieten. Toen ik ging inzien dat er veel on-Bijbelse taboes waren en ging accepteren dat intimiteit, erotiek en seksueel genot zijn bedacht door God kon ik beginnen met genieten. Deze ervaring en bewogenheid wil ik graag overdragen.

Ik hoop je in een van de Challenges of workshops te ontmoeten!
Groet! Heleen