Challenge Dubbel Inkomen Geen Seks

De inschrijving is gesloten

De challenge start morgen maandag 12 juni met 238 deelnemers.

Eind juni komt deze challenge in de webshop.

We willen je graag uitnodigen voor de nieuwe challenge Dubbel Inkomen Geen Seks die begint op maandag 12 juni.
Zijn jullie DIGS? Dan zijn drukte en vermoeidheid een van de grootste spelbrekers voor bevredigende seks. We willen je met onze nieuwe challenge invalshoeken aanreiken om dit te veranderen.

Een nieuwe challenge is de eerste keer altijd gratis, daarna komt het in de webshop.
Al meer dan 1000 verschillende deelnemers hebben mee gedaan aan onze challenges. Doe jij dit keer ook mee?

De tekst van het filmpje.
Drukte en vermoeidheid zijn een van de grootste spelbrekers voor fijne seks. Het komt vaak sluipenderwijs je relatie binnen. Toch hoef je je in principe niet echt zorgen te maken, want je hoeft eigenlijk helemaal niet te kiezen tussen al die leuke bezigheden, je sociale relaties, je werk, je gezin aan de ene kant en dan seks aan de andere kant. Want het kan wel degelijk allemaal, alleen moet je er dan op een andere manier naar gaan kijken. We willen jullie uitnodigen voor de challenge ‘Dubbel Inkomen Geen Seks’ en in deze challenge willen we je helpen, ideeën geven om van oude denkpaadjes af te komen. Bij deze ben je uitgenodigd.

Meld je aan onderaan deze pagina

Drukte en vermoeidheid zijn een van de grootste spelbrekers voor fijne seks. Niet alleen komt dit sluipenderwijs de relatie binnen, maar het maakt ook zichtbaar wat er vaak al niet was. Hadden jullie bijvoorbeeld toch al niet zo’n breed seksrepertoire dan helpt dat niet mee als je moe bent. Toch hoef je je geen zorgen te maken dat je zou moeten kiezen tussen werk, carriere, sociale bezigheden en seks. Het kan allemaal, mits je bereid bent het een en ander op een andere manier te benaderen. Het zou jammer zijn als jullie je werk, je inkomen, je mooie huis en je lieve kinderen als belemmeringen zouden gaan ervaren, terwijl je deze belangrijke factoren ook kan integreren in je seksleven, of andersom, je seksleven gaan beleven als een van die haalbare factoren in je boeiende maar drukke dagelijkse leven. We helpen je in deze challenge van je oude denkpaadjes af te komen zodat ook voor jullie seks weer haalbaar wordt. Gaan jullie ervoor?

De volgende onderwerpen komen aan bod:

 • Het omgekeerde Kortjakje-syndroom
 • Waterdruk (adrenaline)
 • Balanceren
 • Het Brad Pitt schokeffect (overtuigingen)
 • Kwaliteit is Kwalitijd
 • De nieuwe kleren van de keizer (seksuele gezondheid)
  • Inclusief een Plan de campagne
 • Concrete Sekstechnieken bij vermoeidheid
 • Het maken van je persoonlijke seks menukaart

Je ontvangt acht dagen lang een email met een kort uitleg-filmpje en elke dag een challenge om over na te denken. De negende dag ontvang je een slotdocument waarmee je kunt werken. Je komt op de nieuwsbrieflijst waarmee we iedereen op de hoogte houden van o.a. toekomstige challenges.

Faciliteiten:

 1. Neem deel aan de challenge door je hieronder via de knop op te geven.
 2. Lees meer info over de challenge op deze pagina.
 3. Voor iedereen boven de 18 jaar: single’s, mannen, vrouwen en stellen.
 4. Je ontvangt dagelijks een filmpje, de tekst van het filmpje en een uitdaging.
 5. De challenge duurt 6 dagen. Het is een aanrader om nu al in je agenda te zetten op welk tijdstip van de dag je de tijd neemt om met deze challenge bezig te zijn.
 6. Er is een mogelijkheid om over de inhoud van de challenge te praten in de geheime Facebookgroep die bij deze challenge hoort, namelijk DIGS. Het is een gemixte groep dus mannen en vrouwen. Je moet eerst lid worden van de algemene FB pagina van Marc waarna ik je kan toevoegen. Dus:
  1. Word vriend/vriendin op mijn persoonlijke FB pagina
  2. Vraag mij daarna apart en specifiek of ik je wil toevoegen aan de geheime FB groep DIGS.
 7. Deelname aan de FB groep is niet noodzakelijk voor de challenge.
 8. Deze challenge wordt gegeven door Marc en Heleen Angenent.

De challenge is: 12 juni tot en met 20 juni 2017 en is gratis. Hierna komt het in de webshop.