Creatief 1

creatief 1

We willen een review met je delen over creatief zijn. We plaatsen het met toestemming maar anoniem.

Tevreden

“Het boekje Zintimiteit hebben we bijna uit. We begonnen omdat mijn man het wilde. Ik zelf was wel tevreden. Hij was vooral nieuwsgierig. We hebben ontdekt dat we ‘sleur’ niet zo erg vinden. In die zin, dat we het allebei het prettigste vinden om het gewoon in onze favoriete houding te doen. Voor mij vooral omdat ik dan gewoon lekker kan liggen en dan het beste kan ontspannen. Maar de weg ‘er naar toe’, die is wel veranderd….

Verrassen

Het grappige is dat in de loop van de maanden, vooral ìk andere dingen ben gaan doen. Ik merk dat ik er veel lol in heb om hem vooraf te verrassen. En dat dat voor mijn opwinding ook goed werkt.

Creatief

Zo kreeg ik opeens een ingeving toen ik naar een cd van Rikkert Zuiderveld luisterde: Wat ben je mooi. Ik heb geen rode zomerjurk, maar wel een leuke slipdress. Het was geen warme zomerdag, maar een winterdag met de rolluiken dicht en de kaarsen aan. Ik zette de muziek aan en begon (aarzelend!) mee te dansen en te doen wat de woorden van het lied zeiden. Ik kreeg er steeds meer lol in. En hij ook. Want daarna ontdekte hij zijn ‘taak’ in de woorden van het lied 😉
Wat je schreef over een geur die direct goede herinneringen oproept, dat heb ik bij dit liedje… Ook op deze morgen nu ik het voor je opgezocht heb op youtube. Maar ja, manlief is niet in de buurt.
Ook een ander liedje van dezelfde CD, Dans met mij,  hebben we nadien gebruikt om van te voren samen op te bewegen, heerlijk! Voor mij was dit echt een eyeopener als voorspel.

Je ziet het, ik heb m’n creativiteit ontdekt, mede dankzij de Passiecoach Nederland. En het gekke is dat mijn man het lastiger vind om iets te verrassends te verzinnen. Zelfs als ik hem aanmoedig dat alles oké is. Blijkt nu dat er een onzekerheid in hem schuilt, van vroeger…. Bang om het fout te doen… Maar dat komt vast ook wel goed.

Hartelijke groeten.

Volgende week ga ik iets meer zeggen over de combinatie creativiteit en seksualiteit. DE goddelijke combinatie!

1 reactie

  1. Pingback: De Passiecoach NederlandCreatief 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.