Wat een feest

Happy new year

Wat een feest was het om het afgelopen jaar singles en stellen gesproken en gecoacht te hebben over intimiteit. Om te praten over principes en onduidelijkheden. Over verschillen in verlangens tussen echtelieden en de seksuele volwaardigheid van singles.
Marloes en Peter (32 jr. en 31 jr.): “Het was zo een opluchting om te begrijpen dat liefde en opwinding twee verschillende processen zijn. Opeens begrepen we dat we aan opwinding moesten werken en dat het niet vanzelf kwam louter en alleen omdat we elkaar liefhebben.”

Glimlach

Het was een feest om singles en stellen met een glimlach op hun gezicht mijn kantoor te zien verlaten, omdat ze voor het eerst van hun leven over hun persoonlijke intimiteit gesproken hadden. Het hart luchten gaf zoveel ruimte om verder te kunnen.
Ingrid (27 jr.): “Wat een heerlijke ontspanning en vertrouwen rondom Marc . Ik heb gewoon eens uitgebreid over mijn persoonlijke seksleven gesproken. Ik zweefde daarna naar huis.”

Geanimeerd

Het was een feest om voorlichting te geven en sekstechnieken aan te leren aan stellen die hun voorspelbare seksrelatie wilden doorbreken.
Evelien en Gerrit (36 jr. en 38 jr.): “Het was best spannend om zo heel concreet over seks te praten. Maar Marc bracht seks zo normaal dat we al heel snel in een geanimeerd gesprek zaten. Zijn uitleg over bekkenbodemspieren in relatie tot seks was to the point en zeer leerzaam.”

Wat een feest

Het was een feest om te merken dat er zoveel waren die de gratis documenten hebben gedownload, de e-cursussen hebben gevolgd en hebben meegedaan aan de challenges. Het is fijn om te merken dat mensen willen leren en groeien.
Marieke (44 jr.): “De e-cursus First-Ladies-First was pittig en confronterend maar o zo goed. Ik heb er veel aan gehad.”

Erotiek

Het was een feest om e-mailvragen te beantwoorden, chatsessies te voeren, positieve reviews te lezen en bijna dagelijks mijn boek Zintimiteit te versturen. Onze Liefdestuin heeft heel wat wandelaars mogen begroeten. Fantastisch om te zien dat men de meerwaarde van erotische producten begint te herkennen.

Donaties

Nieuw was het afgelopen jaar de mogelijkheid om te doneren. Het is hartverwarmend om te merken dat men door mijn werk heen kan kijken en de meerwaarde ziet van een positieve seksuele benadering. Donateurs, hartelijk dank.

Goed nieuws

Seks is niet voor iedereen een feest. Voor sommigen is het meer overleven en doorstaan dan het vieren van een feestje. Hier komt het goede nieuws. Je kunt veranderen. Het enige dat je hoeft te doen is te besluiten een eerste stap te zetten. Wij hopen je daarin ook het komende nieuwe jaar te adviseren.

Onze visie

“Het zwijgen over seks, de schaamte voor seks en de angst voor seks veranderen in seksuele kwaliteit, creativiteit en passie zodat het een feestje wordt.”

Dank voor het vertrouwen het afgelopen jaar en graag tot 2017!

2 reacties

  1. Mieke   •  

    Bedankt voor alle mooie en inspirerende woorden in 2016, en voor de mooie webshop. We wensen jullie ook voor 2017 veel zegen toe op jullie mooie werk. Dat het zich mag uitbreiden als een olievlek!

    • Marc Angenent   •     Author

      Dank je Mieke, ook voor jou en je geliefden alle goeds!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.