Dubbel Inkomen Geen Seks (Challenge)

challenge dubbel inkomen geen seks
€24,95

product informatie

Dubbel Inkomen Geen Seks

 

De tekst van het filmpje.
Drukte en vermoeidheid zijn een van de grootste spelbrekers voor fijne seks. Het komt vaak sluipenderwijs je relatie binnen. Toch hoef je je in principe niet echt zorgen te maken, want je hoeft eigenlijk helemaal niet te kiezen tussen al die leuke bezigheden, je sociale relaties, je werk en je gezin aan de ene kant en dan de seks aan de andere kant. Want het kan wel degelijk allemaal, alleen moet je er dan op een andere manier naar gaan kijken. We willen je uitnodigen voor de challenge ‘Dubbel Inkomen Geen Seks’ en in deze challenge reiken we je ideeën aan om van oude denkpaadjes af te komen.

Betaling:
Maak je betaling over naar M.L. Angenent,
NL81 INGB 0003 0762 75, o.v.v. cursusnaam en e-mailadres.
Daarna ontvang je dag 1.

Challenges

In de serie Challenges het thema ‘Dubbel Inkomen Geen Seks.’ Waar in de christelijke wereld vind je open en eerlijke informatie waarbij geen thema onbesproken blijft? Wij bieden je praktische, gezonde en relevante informatie waarmee je aan de slag kunt.

De Inhoud

Zijn jullie DIGS-sers? Dubbel Inkomen Geen Seks? Dan zijn drukte en vermoeidheid een van de grootste spelbrekers voor bevredigende seks. We willen je met deze challenge invalshoeken aanreiken om dit te veranderen. Al meer dan 1000 verschillende deelnemers hebben mee gedaan aan onze challenges. Doe jij dit keer ook mee?

Drukte en vermoeidheid zijn een van de grootste spelbrekers voor fijne seks. Niet alleen komt dit sluipenderwijs de relatie binnen, maar het maakt ook zichtbaar wat er vaak al niet was. Hadden jullie bijvoorbeeld niet zo’n breed seksrepertoire dan helpt dat niet mee als je moe bent. Toch hoef je je geen zorgen te maken over keuzes tussen werk, carriere, sociale bezigheden en seks. Het kan allemaal, mits je bereid bent het een en ander op een andere manier te benaderen. Het zou jammer zijn als jullie je werk, je inkomen, je mooie huis en je lieve kinderen als belemmeringen zouden gaan ervaren, terwijl je deze belangrijke factoren ook kan integreren in je seksleven, of andersom. Zou je dat willen? Om je seksleven te gaan beleven als een van die haalbare factoren in je boeiende maar drukke dagelijkse leven? We helpen je in deze challenge van je oude denkpaadjes af te komen zodat ook voor jullie seks weer haalbaar wordt. Gaan jullie ervoor?

Praktisch

  1. Voor mannen, vrouwen, singles en stellen.
  2. Vanaf 18 jaar.
  3. Acht dagen elke dag een filmpje, de tekst van het filmpje en een uitdaging.
  4. Aan het einde van de challenge ontvang je een slotdocument met meer informatie.
  5. E-mail gerust je vraag als je die hebt naar aanleiding van de challenge.

Het is voor mij al fijn om te horen dat meer mensen hiermee worstelen. Dan voel ik me hier niet zo alleen in staan.

Betaling:
Maak je betaling over naar M.L. Angenent,
NL81 INGB 0003 0762 75, o.v.v. cursusnaam en e-mailadres.

Dit zijn de hoofdstukken:

Het omgekeerde Kortjakje-syndroom | Waterdruk (adrenaline) | Balanceren | Het Brad Pitt schokeffect (overtuigingen) | Kwaliteit is Kwalitijd | De nieuwe kleren van de keizer (seksuele gezondheid) Inclusief een Plan de campagne | Concrete Sekstechnieken bij vermoeidheid | Het maken van je persoonlijke seks menukaart

Informatie: 8 challenges | Korte filmpjes van een paar minuten | 8 dagen elke dag een kort filmpje | Je ontvangt acht dagen lang een email met een kort uitleg-filmpje en elke dag een challenge om over na te denken. De laatste dag ontvang je een slotdocument waarmee je kunt werken.

Wat goed dat jullie ‘bestaan’ en doen wat jullie doen. Ik geloof dat er heel veel vraag naar is en ook veel onwetendheid. Ik vind jullie positieve en open benadering heel vernieuwend.