Genieten van Intimiteit (Challenge)

Genieten van Intimiteit
€14,95

product informatie

Genieten van intimiteit

Omschrijving van de challenge: Genieten van intimiteit is niet vanzelfsprekend. Met name onze verkeerde overtuigingen kunnen in de weg staan, maar ook negatieve ervaringen. In deze challenge stippen we 14 dagen lang elke dag een thema aan zoals: ik ben uniek, mijn intieme veelkleurigheid, wat wil je met intimiteit, triggers die plezier belemmeren enz. Elke dag een e-mail met daarin een kort filmpje (gemiddeld 2 minuten) waarin ik het thema uitleg. Daarna een uitdaging, want het heet niet voor niets een challenge

Challenges

In de serie Challenges het thema ‘Genieten van Intimiteit.’ Waar in de christelijke wereld vind je open en eerlijke informatie waarbij geen thema onbesproken blijft? Wij bieden je praktische, gezonde en relevante informatie waarmee je aan de slag kunt.

De inhoud

Het kunnen genieten van intimiteit is fundamenteel voor levensplezier (single), voor de relatie en als basis voor een gepassioneerd seksleven. Vrouwen willen vaak wel anders maar lopen aan tegen hun eigen verkeerde overtuigingen, een liefde haat verhouding met hun eigen erotische gevoelens of lichaam en onzekerheid over het feit of ze wel de moeite waard zijn. Veertien dagen lang boeiende, persoonlijke en hier en daar confronterende thema’s. Deze challenge kunnen je inzichten veranderen en je meer ontspanning geven in het hele gebied van lichamelijk plezier.

Praktisch

  1. Hoewel gericht op vrouwelijke intimiteit is de inhoud ook informatief voor mannen: vrouwen, mannen, singles en stellen.
  2. Geschikt vanaf 18 tot hoge leeftijd.
  3. Na aankoop ontvang je direct instructies. De challenge begint een dag later.
  4. Lees meer info over onze challenges op deze pagina.
  5. Veertien dagen elke dag een filmpje, de tekst van het filmpje en een uitdaging.
  6. Aan het einde van de challenge ontvang je gratis een slotdocument met meer informatie.
  7. Stel gerust je vragen via het contactformulier.

Reviews

Genieten van Intimiteit was onze eerste challenge en er hebben sindsdien al ruim 600 vrouwen aan meegedaan. Hier volgen twee reviews anoniem.

Marloes: Ik doe mee met de challenge en dat vind ik erg tof, de vragen die je stelt en de opdrachten die we krijgen schudden de boel een beetje los en dat voelt erg prettig. Fijn om zo met seks bezig te kunnen zijn. In mijn opvoeding en kerkelijke achtergrond was het altijd een ‘zwaar’ thema en door hoe jullie er over spreken wordt het wat luchtiger. Het geeft ruimte, waarvoor dank :).

Lynn: Ik ben als single ook erg blij met de challenge én al de andere informatie die ik op jullie website en in de e-cursussen lees.