Het vrouwelijk orgasme (1) (Challenge)

Vrouwelijk orgasme
€9,95

product informatie

Het vrouwelijk orgasme

Tekst van het filmpje:
Hallo, ik wil je heel graag uitnodigen voor deze challenge over het orgasme voor vrouwen. Eigenlijk is het een inleiding over het orgasme. Zes dagen lang krijg je van mij een kort filmpje en het gaat er vooral om dat wij als christenen leren praten over dingen die horen bij het christelijk geloof. Ik kan me ook heel goed voorstellen dat je het niet altijd met mij eens bent, dat hoeft ook niet, daar gaat het ook niet om. Ik vind het gewoon heel belangrijk dat we erover gaan praten, dat het een bespreekbaar onderwerp wordt. Er niet over praten dat genereert gewoon altijd een taboe. Geef je op en dan zie ik je bij de challenge.

Challenges

In de serie Challenges het thema ‘Het vrouwelijk orgasme.’ Waar in de christelijke wereld vind je open en eerlijke informatie waarbij geen thema onbesproken blijft? Wij bieden je praktische, gezonde en relevante informatie waarmee je aan de slag kunt.

De inhoud

Het genieten van een orgasme is niet vanzelfsprekend. Eén op de vier vrouwen hebben nooit een orgasme. Sommige vrouwen kunnen alleen een orgasme krijgen zonder partner maar niet met hem erbij. Weer anderen doen alsof, om hun man niet teleur te stellen. Soms voelen vrouwen het als een relationele verplichting maar genieten niet.  In deze challenge neemt Heleen je op een ontspannen manier mee langs de volgende thema’s: Het belang van een gezonde ‘relatie’ met ons eigen lichaam. De bedoeling van God met dit wonderlijke biologische fenomeen. De gezonde voordelen van een orgasme. Waarom een orgasme niet egoïstisch is. Hoe in het orgasme onze geest, emotie, verstand en lichaam bij elkaar komen. Onze ‘controle kamer’ in onze hersenen begrijpen. Zes dagen elke dag een e-mail met daarin een kort filmpje (gemiddeld 3 minuten) waarin het thema uitgelegd wordt. Na elke uitleg een uitdaging (challenge).

Praktisch

  1. Hoewel gericht op het vrouwelijk orgasme is de inhoud ook informatief voor mannen: vrouwen, mannen, singles en stellen.
  2. Geschikt vanaf 18 tot hoge leeftijd.
  3. Na aankoop ontvang je direct instructies. De challenge begint een dag later.
  4. Lees meer info over onze challenges op deze pagina.
  5. Zes dagen elke dag een filmpje, de tekst van het filmpje en een uitdaging.
  6. Aan het einde van de challenge ontvang je gratis een slotdocument met meer informatie.
  7. Stel gerust je vragen via het contactformulier.

Reviews

Sinds de start van deze challenge hebben al honderden vrouwen deze challenge gevolgd. Hier volgen twee reviews anoniem.

Gerwine: Ik heb zo lang getwijfeld of ik wel aan deze challenge mee zou doen… wat zal er allemaal niet aan bod komen? Kan ik dat als christen nou wel doen? En nu: eigenlijk ben ik pas bij dag 3, maar ik ben gewoon achter elkaar door gegaan… dit was zo precies wat ik nodig had. Ik heb zoveel blokkades ervaren. Ik mailde je na dag 3 al… en de dagen die volgden waren allemaal antwoorden op zoveel vragen die in me leefden, die mij een schuldgevoel bezorgden, die mij onzeker maakte. Dank jullie wel voor duidelijkheid! Bedankt voor jullie openheid!

Lydia: Eerlijk gezegd hoorde ik bij de sceptici, moet er nou een challenge over het orgasme komen? Dat is toch echt voor ‘mijn’ binnenkamer. Iets tussen mij en mijn echtgenoot, maar mocht je nog twijfelen over deelname: doe het! Ik heb er persoonlijk veel aan gehad, merkte dat ik vastzat in voorgehouden meningen over hoe en wat, wat mag wel/niet. Door deze challenge heb ik geleerd om te mogen genieten van het cadeau.