Het vrouwelijk orgasme (2) (Challenge)

Vrouwelijk orgasme 2
€9,95

product informatie

Het vrouwelijk orgasme

Challenges

In de serie Challenges het thema ‘Het vrouwelijk orgasme deel 2.’ Waar in de christelijke wereld vind je open en eerlijke informatie waarbij geen thema onbesproken blijft? Wij bieden je praktische, gezonde en relevante informatie waarmee je aan de slag kunt.

De inhoud

In ‘Het vrouwelijk orgasme deel 1‘ hebben we basisonderwerpen besproken zoals: wat is een orgasme, wat is een clitoris, orgasme en de bijbel, misverstanden en innerlijke reiniging en nog veel meer. In dit tweede deel gaan we een stap verder en bespreken we meer de psychische en emotionele kant van het orgasme. De onderwerpen zijn:

 • Positieve omgevingsfactoren
 • Vulva acceptatie
 • Penetratie mythe
 • Het piekorgasme
 • Orgasme kennis
 • En nog meer

In deze challenge neemt Heleen je op een ontspannen manier mee langs de genoemde thema’s. Zes dagen elke dag een e-mail met daarin een kort filmpje (gemiddeld 3 minuten) waarin het thema uitgelegd wordt. Na elke uitleg een uitdaging (challenge).

Praktisch

 1. Hoewel gericht op vrouwen is de inhoud ook informatief voor: mannen, singles en stellen.
 2. Geschikt vanaf 18 tot hoge leeftijd.
 3. Na aankoop ontvang je direct instructies. De challenge begint een dag later.
 4. Lees meer info over onze challenges op deze pagina.
 5. Zes dagen elke dag een filmpje, de tekst van het filmpje en een uitdaging.
 6. Aan het einde van de challenge ontvang je gratis een slotdocument met meer informatie.
 7. Stel gerust je vragen via het contactformulier.

Reviews

Sinds de start van onze challenges hebben al meer dan duizend mannen en vrouwen onze challenges gevolgd. Hier volgen twee reviews anoniem.

Gerwine: Ik heb zo lang getwijfeld of ik wel aan deze challenge mee zou doen… wat zal er allemaal niet aan bod komen? Kan ik dat als christen nou wel doen? En nu: eigenlijk ben ik pas bij dag 3, maar ik ben gewoon achter elkaar door gegaan… dit was zo precies wat ik nodig had. Ik heb zoveel blokkades ervaren. Ik mailde je na dag 3 al… en de dagen die volgden waren allemaal antwoorden op zoveel vragen die in me leefden, die mij een schuldgevoel bezorgden, die mij onzeker maakte. Dank jullie wel voor duidelijkheid! Bedankt voor jullie openheid!

Lydia: Eerlijk gezegd hoorde ik bij de sceptici, moet er nou een challenge over het orgasme komen? Dat is toch echt voor ‘mijn’ binnenkamer. Iets tussen mij en mijn echtgenoot, maar mocht je nog twijfelen over deelname: doe het! Ik heb er persoonlijk veel aan gehad, merkte dat ik vastzat in voorgehouden meningen over hoe en wat, wat mag wel/niet. Door deze challenge heb ik geleerd om te mogen genieten van het cadeau.