De ultieme seksimpuls (E-book)

ultieme seksimpuls
€9,95

product informatie

De ultieme seksimpuls

voor jullie relatie in 1 weekend.

Heb je geen zin in seks? Je bent niet de enige!

Veel stellen kampen met een verwaterd seksueel leven. Dat is jammer want een bevredigend seksueel leven geeft
energie, maakt blij, verdiept de relatie en vervult een belangrijk deel van je leven. De seks verwatert niet van de ene op de andere dag. Dat gaat beetje bij beetje. Onderin de relationele emmer, die vol zit met liefde, genegenheid, intimiteit en verwachting zit een heel klein gaatje. Druppel voor druppel loopt de emmer leeg. En als de emmer bijna leeg of zelfs helemaal leeg is dan weet je niet meer waardoor het eigenlijk komt dat de emmer is leeggelopen. En pak het dan maar weer eens beet. Hoe dicht je het gaatje in de emmer? Hoe vul je de emmer met gepassioneerde seks? Wie neemt weer eens het initiatief? Wat gaan we anders doen? Hoe gaan we dat doen? Hoe voorkomen we dat de emmer weer leegloopt? En waar beginnen we met dit alles?

Dit e-book bespreekt op een eerlijke manier waarom jullie seksuele leven is verwaterd. Het heeft niets te maken
met een gebrek aan liefde maar met een gebrek aan prioriteiten stellen. Het heeft evengoed te maken met een tekort aan kennis hoe je een bevredigende seksuele relatie opbouwt. De informatie die gegeven wordt zal verwerkt worden in een stappenplan om vervolgens toe te werken naar een seksweekend dat het begin moet gaan inluiden voor een nieuwe seksfase in jullie relatie.

Een e-book dat wel eens DE seksimpuls kan gaan worden voor jullie seksuele leven en jullie handvatten geeft voor
een nieuwe seksuele toekomst. De opdrachten zijn expliciet!

Bekijk de e-book trailer!

Met een achtergrond van hulpverlening, theologie en seksuologie begeeft Marc zich op het terrein van de serieuze positieve seksuologische coaching. Zijn visie is dat seks weer een feest mag zijn en om dat te beleven is denk- en gedragsverandering nodig. Met zijn platform De Passiecoach Nederland biedt hij daarvoor de volgende mogelijkheden aan: Seksuologische hulpverlening, seksuologische coaching, e-coaching, e-cursussen, e-books, erotische producten, lezingen en kennis- en informatie. Met dit zelfhulp e-book wil Marc mensen tegemoet komen die willen investeren in hun intieme relatie. Het e-book kenmerkt zich door een krachtige combinatie van duidelijke informatie en doeltreffende actie. De informatie geeft inzicht in het thema en de actie vertaalt de informatie in een duidelijk stappenplan. Op deze manier zal dit boek leiden tot een merkbare positieve verandering van jullie seksleven.

Productinformatie: Auteur – Marc Angenent | Taal – Nederlands | Formaat – Pdf | Bestandsgrootte – 342 KB | Pagina’s – 42 | Het kopiëren, printen en verspreiden van de pagina’s is niet toegestaan |