Seksuele creativiteit (E-book)

seksuele creativiteit
€9,95

product informatie

Seksuele creativiteit

Vergroot jullie Seksuele Creativiteit. Dit is een essentieel onderdeel van een gezond en spannend seksueel leven. Juist het creatieve aspect houdt de intieme relatie fris en levendig.

Is de seks aan het begin van de relatie nog afwisselend en creatief, een aantal jaren verder blijkt de creativiteit verdwenen te zijn. Geen van beide partners kunnen nog de energie opbrengen om iets nieuws in te brengen in de intieme relatie. Dat is jammer want als de seks voorspelbaar wordt en blijft dan neemt de zin in seks ook steeds meer af. Menig echtpaar heeft dan ook geen seksueel contact meer met elkaar. “We zijn goede vrienden van elkaar maar geen minnaars meer”, zeggen ze dan.
Waarom is die creativiteit verdwenen? Waarom is de drempel om opnieuw tot creatieve seks te komen zo hoog? Wat is creatieve seks? Hoe kun je creatieve seks opbouwen?

Dit e-book bespreekt op een eerlijke manier waarom de creatieve seks is verdwenen en hoe de creativiteit weer een plek kan krijgen in de intieme relatie. Eerst wordt uitgelegd wat creatieve seks is en daarna wordt stap voor stap aangegeven hoe creativiteit weer een plek kan krijgen in de relatie.
De informatie die gegeven wordt zal verwerkt worden in een praktisch vijfstappenplan.
Een e-book dat wel eens voor de doorbraak in jullie voorspelbare seksuele leven kan zorgen en een begin kan inluiden van een nieuwe gezonde en spannende seksuele periode.

Bekijk de boektrailer!

Met een achtergrond van hulpverlening, theologie en seksuologie begeeft Marc zich op het terrein van de serieuze positieve seksuologische coaching. Zijn visie is dat seks weer een feest mag zijn en om dat te beleven is denk- en gedragsverandering nodig. Met zijn platform De Passiecoach Nederland biedt hij daarvoor de volgende mogelijkheden aan: Seksuologische hulpverlening, seksuologische coaching, e-coaching, e-cursussen, e-books, erotische producten, lezingen en kennis- en informatie. Met dit zelfhulp e-book wil Marc mensen tegemoet komen die willen investeren in hun intieme relatie. Het e-book kenmerkt zich door een krachtige combinatie van duidelijke informatie en doeltreffende actie. De informatie geeft inzicht in het thema en de actie vertaalt de informatie in een duidelijk stappenplan. Op deze manier zal dit boek leiden tot een merkbare positieve verandering van jullie seksleven.

Productinformatie: Auteur – Marc Angenent | Taal – Nederlands | Formaat – Pdf | Bestandsgrootte – 329 Kb | Pagina’s – 47 | Het kopiëren en printen om te verspreiden is niet toegestaan |