First Ladies First plus (E-cursus)

FirstLadiesFirstPlus
€160,-

product informatie

Wat is First-Ladies-First plus?

Schrijf en herschrijf je intieme verhaal

Inclusief e-coaching

First–Ladies–First plus is een e-werkboek plus coaching voor single- en getrouwde vrouwen over seks.
Het doel is om je te helpen je seksleven te begrijpen, te accepteren en te veranderen.
Vrouwen zijn meer dan mannen begaan met een inhoudsvol, gepassioneerd en creatief seksleven, daarom First-Ladies-First.

Waarom?

Als je worstelt om te genieten van fijne en creatieve seks dan is First-Ladies-First plus voor jou.
Als je moeite hebt om zin te krijgen in seks, als je last hebt van schuld- of schaamte gevoelens of als je door je eigen opvattingen niet in staat bent om je lichamelijk, emotioneel, geestelijk en seksueel vrijelijk te uiten dan is First-Ladies-First plus voor jou.

Wat houdt een e-werkboek in?

Een e-werkboek is een zelfhulpboek gecombineerd met e-mailcoaching. Dat heet begeleide zelfhulp of blended care (combinatie van mogelijkheden). Een zeer doeltreffende aanpak. First-Ladies-First plus vraagt om motivatie en inspanning. Kies je niet echt voor verdieping en verandering dan mis je de kans om minstens één keer in je leven eens intensief met je eigen intimiteit aan de slag te gaan. Andere vrouwen zijn je voorgegaan en hun reacties vindt je hieronder. Wil je niet voortdurend aanlopen tegen dezelfde hobbels? Ga dan nu aan de slag!

  • E-werkboek. Je kunt thuis, op je eigen tijd, in je eigen tempo en in je eigen veilige omgeving dit werkboek volgen. Dat betekent dat je zelf de controle hebt over je proces.
  • Inclusief e-mailcoaching. We vinden het belangrijk dat dit e-werkboek je echt gaat helpen. Met e-mailcoaching trekken wij met je op. Wij kunnen op afstand samen met jou de puntjes op de i zetten. Dit is heel efficiënt omdat je de e-mailcoaching kunt voorbereiden.

Reacties

Annet (28 jr.) – Ik ben dankbaar dat ik First-Ladies-First heb gedaan. Omdat de volgende module pas gestuurd werd als ik daar om vroeg kon ik het programma op mijn eigen tempo intensief volgen. Ik ben er vol voor gegaan. Ik ben zo’n 5 jaar getrouwd, maar vanaf het begin liep ik tegen schaamte en remmingen aan. Seks werd zodoende een hele opgave voor mij, want ik wilde zo graag dat mijn man er volop van genoot en ik ook natuurlijk, maar het ging niet van harte. Door First-Ladies-First heb ik een aantal pittige blokkades ontdekt die onbedoeld tijdens mijn opvoeding zijn doorgegeven. Met de adviezen in module 3 heb ik een begin gemaakt met het anders denken hierover en ik moet eerlijk zeggen, beetje bij beetje ervaren mijn man en ik steeds meer vrijheid om onze verlangens te vertellen en hier ook iets mee te doen. Mijn man en ik bevelen FLF van harte aan.

Carmen (34 jr.) – Ik ben niet getrouwd. Toen ik De Passiecoach Nederland ontdekte had ik voor het eerst van mijn leven, als single, een positief referentiekader om over mijn seksuele gevoelens te lezen en te praten. Het e-book ‘Vrouwen, geniet!’ opende mijn ogen over masturbatie. Maar ook in je eentje kun je tegen blokkades aanlopen en dat was de reden voor mij om First-Ladies-First plus te doen. Ik heb blokkades ontdekt waarvan ik dacht dat dat normaal bij het christelijk leven hoorde, zoals jezelf niet aanraken en opwindingsgevoelens ontkennen. Ik heb dankzij dit programma het gevoel dat ik mezelf opnieuw ontdekt heb en dat ik adem kan halen. En het belangrijkste, ik voel me als single niet meer tweederangs. Ik beveel dit programma aan singles aan die mijn verhaal enigszins herkennen.

Wat kunnen jullie vertellen over de inhoud van het e-werkbook?

Het werkboek bestaat uit vijf modules. Elke module heeft een aantal hoofdstukken.

Module 1 – Identificatie fase: Je gaat niet voor een leeg vel zitten om je verleden op te schrijven. Dat vinden wij niet uitdagend genoeg. Je gaat daarentegen stap voor stap, op een speciale manier, bepaalde herinneringen opschrijven die verband houden met intimiteit en seksualiteit in je verleden. Zo ga je diverse periode’s in je leven doordenken.

Module 2 – Acceptatie fase: Met de herinneringen, die je op een bepaalde manier hebt opgeschreven, ga je een tijdlijn maken zodat je een goed overzicht krijgt hoe je verleden is geweest ten aanzien van intimiteit en seksualiteit. Je ziet blokkades, belemmeringen en natuurlijk ook goede punten. Met dit overzicht ga je je leven tot nu toe accepteren en dat doen we in deze module op een speciale manier.

Module 3 – Veranderingsfase: Met de resultaten van Module 1 en 2 ga je nu je verhaal herschrijven. Ervaringen en opvoedingsfeiten kun je niet meer overdoen natuurlijk, maar je kunt wel de gevolgen van die ervaringen herschrijven door er anders over te gaan denken. Hoe je dat gaat doen vertellen we je in deze module.

Module 4 – Vernieuwingsfase: Je hebt in de Module’s 1 tot en met 3 je verhaal geschreven en herschreven. Met je herschreven verhaal leven is natuurlijk een langer proces dan de duur van de module, maar je hebt vast een begin gemaakt en dat is een goede basis om te gaan ontdekken welke intieme mogelijkheden er bij jou passen. Met je nieuwe vrijheid die je bent begonnen in module 3 wordt dit een boeiende reis.

Module 5 – Dynamische fase: In deze module ga je principes leren hoe je in alle fases van je leven kunt blijven genieten van je seksuele verlangens.

Bekijk hier voorbeelden van bladzijden uit de modules.

Waarom zijn jullie zo enthousiast over dit werkboek?

  1. Voor christenen is er geen vergelijkbaar materiaal in Nederland. We bespreken op een praktische, positieve en openhartige wijze hoe je je seksleven een nieuwe impuls kunt geven.
  2. In de tweede plaats gaat ons jouw kwalitatieve intimiteit en seksualiteit aan het hart. Wij willen zulke mooie aspecten van Gods schepping niet verwaarlozen maar ermee omgaan zoals het bedoeld is.

LET OP: je hebt echt motivatie nodig om door te zetten. Dat geldt voor alle cursussen, maar voor deze e-cursus helemaal!! Het gaat namelijk over jou …

Is dit boek voor vrouwen met en zonder een relatie?

Absoluut. Dit e-werkboek is namelijk voor de vrouw zelf, ongeacht haar burgerlijke status.

Voor wie is dit e-werkboek niet geschikt?

  • Als je onverwerkte traumatische seksuele ervaringen achter de rug hebt.
  • Als je je relatie wilt redden.
  • Als je onder psychologische- of psychiatrische behandeling staat.

Is passie voor mij ook nog mogelijk?

Daar zijn wij van overtuigd.
Velen denken: Ja ja, gepassioneerde seks, wie gelooft daar nog in? Wel, wij geloven daar in en we beleven het ook.
Single of getrouwd? Met of zonder handicap? Vijfentwintig of vijfenzestig jaar? Voor of na de overgang? Hetero of Holebi?

Ja, ja en ja. Gepassioneerde seks is voor iedereen weggelegd. Het vraagt wel inzet, inspanning en motivatie. Daar zijn we eerlijk in. Je redt het niet met sekstrucjes die je op internet vindt. Je zult met jezelf aan de gang moeten.

Als je de principes van intimiteit en seks begrijpt dan kun je in elke levensfase genieten van seks op een manier die bij jou past. Laat daarom dit werkboek niet liggen en pak nu je kans.

Wie zijn mijn coaches?

Marc en Heleen

Marc en Heleen

Heleen is ervaringsexpert. Zij adviseert vanuit haar ervaring en bewogenheid voor vrouwen om meer te leren genieten van wat God heeft bedacht en geschapen.

Marc is professional. Hij heeft vanuit zijn seksuologische- en theologische achtergrond dertig jaar ervaring met coachen.

Voor welke materialen ga ik betalen?

Wij willen graag dat elke vrouw gaat genieten van de seksuele mogelijkheden die voor haar zijn weggelegd. Daarom bieden we het standaard aan voor de lage prijs van
€ 160,-. 

Een uitgebreid praktisch e-werkboek.

We sturen je het werkboek, dus alle modules, in één keer op. Er zijn vijf modules. Elke module bestaat uit hoofdstukken. Je kunt zolang over een module doen als je zelf wilt, want je hebt alles al tot je beschikking. Zo sta je niet onder spanning om te haasten omdat de volgende module eraan komt.

E-coaching.

Na elke module kun je vragen stellen per e-mail. Je hoeft het niet alleen te doen. Het is belangrijk voor je verwerking om even van je af te praten, vragen te stellen of om de puntjes op de i te zetten zodat je de module goed kunt afronden voordat je naar de volgende module gaat.

Misschien nog meer vragen?

Kan ik meteen aan de slag met het hele werkboek?

Als je het werkboek hebt besteld dan krijg je binnen een dag de inleiding met instructies en alle modules.

Je kiest voor een professioneel traject. Wij zeggen: ‘Lets bring sex into the Light!’

Laat deze kans niet liggen.

Kies voor jezelf!