De Seks6Daagse (gratis)

De Seks6Daagse
€0,-

product informatie

Wil je dit gratis document ontvangen? E-mail via het contactformulier.

6 dagen seks en 1 dag rust

Onderzoek heeft uitgewezen dat als je op een ‘krachtige’ manier iets in korte tijd aanpakt, je nieuwe dingen tegenkomt en leert, naast het plezier dat dit oplevert.

De uitdaging is dan ook: de Seks6daagse!

Het zorgen voor de kinderen, financiële zorgen, studiedruk, werk-, sport-, kerk- en sociale activiteiten hebben gezorgd voor vermoeidheid, hangen voor de tv en weinig zin in seks. Ik hoor deze verhalen regelmatig. Je bent te vermoeid om er iets van te maken. En misschien is het de laatste jaren ook gewoon niet meer zo leuk geweest, de seks. Het was meer van ‘dat hoort er ook af en toe bij’.

Daarom deze 6 dagen actie, om eens een week lang voor elkaar te kiezen en de rest op de 2de plaats te zetten.

 Hier het voorbeeld van Ron en Ina:

“We wilden ons intieme leven heroveren en hadden een bepaalde week gereserveerd. Seks is een groot woord. We hebben niet elke keer ‘all the way’ gedaan. We hebben geknuffeld en gekust en merkten gaandeweg wat voor soort intimiteit/seks het ging worden die dag. Op de 7de dag, de rustdag, hebben we geëvalueerd. We zijn tot de ontdekking gekomen dat we nog steeds gek zijn op elkaar. We hebben vooral genoten van de specifieke aandacht die we elke dag voor elkaar hadden. We hebben ook ontdekt dat inderdaad de sleur en de vermoeidheid ons seksleven belemmerde. Het heeft ons gestimuleerd om nieuwe keuzes te maken in onze bezigheden en de prioriteiten anders te ordenen. Daarom zeggen we tegen de lezer: ga ervoor, doe als ons, heb 6 dagen seks! Groet, Ron en Ina.”