Intense Seks

Pictogram-intense seks
€35,-

product informatie

Intense seks.

Voor stellen.
Minimaal 2 stellen en maximaal 4 stellen.
Data: 07 december 2017 | 14 maart 2018 | 13 juni 2018.
Tijd: 19.30 uur – 22.30 uur.
Prijs: € 35,- per stel of single.
Dit onderwerp veronderstelt een goede onderlinge relatie.
Rond de tafel vindt plaats in Utrecht.

Intense seks: door Marc en Heleen Angenent.

Betalen is aanmelden. Daarna via contact je datum doorgeven.
Kijk voor een overzicht van alle data bij Schema rond de tafel.
Na je aanmelding ontvang je een automatische e-mail met ons adres.
Soms komt deze e-mail in je prullenbak of spamfolder.

Bij deze willen we jullie hartelijk danken voor de rond de tafel avond over intense seks. Het was fijn om eens op een open en eerlijke manier over seks te horen vertellen. Dat was voor ons zeer positief. Ook de setting was goed. … Het was ook wel heel spannend om naar jullie toe te komen, ook omdat we jullie helemaal niet kenden, maar jullie wisten ons ook op ons gemak te stellen. Een avond waar we nog steeds naar terug kijken en ook zeker aan te bevelen is. Mooi dat jullie dit doen. Henk en Irma (aliassen).

Wat ik je even wil laten weten is dat wij ontzettend blij zijn met het feit dat we naar de ‘Rond de Tafel’-Intense Seks gekomen zijn. Die avond heeft al zoveel goeds gebracht! In spanning wachtten we de beloofde oefening af. Wat zag ik er tegenop, maar ook deze oefening heeft zoveel goeds gebracht. Zoveel intimiteit! Sinds ruim 25 jaar kan ik zeggen dat ik het fijn vind dat God seksualiteit bedacht heeft en dat ik er zelfs naar verlang om intiem te zijn met elkaar. Ik had nooit gedacht dat IK dat ooit zou zeggen. Nogmaals Marc en Heleen, dank voor wat jullie vertelt hebben en voor het werk dat jullie doen! Henk en Stien (aliassen).

Heel anders

Wil je geïnspireerd worden, informatie krijgen of gewoon eens weten hoe je heel anders kunt vrijen dan je gewoon bent? Kom dan naar deze Rond de tafel Intense Seks. Een onderdeel van Intense Seks is Slow Sex, maar Intense Seks gaat verder. In onze cultuur is onze seks vaak een doelgerichte activiteit. Maar er is meer dan doelen halen. Er is ook nog zoiets als genieten onderweg en je hele ziel en zaligheid betrekken bij de lichamelijke aanraking.

De reis

Ben jij iemand die het wel eens helemaal anders wilt proberen? Dan nodigen wij je uit om naar ons te luisteren. We gaan je vertellen hoe je meer kunt genieten van de reis dan van het doel. Dat is wel even een omslagpunt hoor, geen tips en trucs, maar een begin van verandering van denken. Ga er maar aan staan.

Een andere kijk

In een kleine en veilige groep gaan wij je vertellen over Intense Seks. Dit is de seks waarom het gaat. Je doet geen seks, je bent seks.
Het is overigens een keurige en aangeklede avond, het is een en al theorie. Oefenen doe je thuis.

Nog veel meer!

Wij willen jullie helemaal blij maken als je naar onze ‘rond de tafel’.

  • We zorgen bij ons thuis voor koffie, thee en fris of wijn en iets lekkers.
  • Je kunt al je vragen stellen en de vragen waarop we geen antwoord weten beantwoorden we later per e-mail. Geen vraag blijft onbeantwoord.
  • Alle deelnemers krijgen een kleinigheid gratis, zoals dat bij party’s hoort.
  • Op de avond zelf kun je de producten met maar liefst 15% korting aanschaffen. Geen verzendkosten en pinnen of cash ter plekke.
  • Maar het mooiste van alles is: je hoeft helemaal niets aan te schaffen en gewoon kennis komen opdoen en je laten informeren.

Praktisch

Voor het huis kun je gratis parkeren.
Als bevestiging op je betaling ontvang je ons adres en gegevens voor reizen met het OV.

Rond de tafel.

Er zijn maar weinig plekken waar je veilig en discreet over diverse intieme en seksuele aspecten kunt praten. Dat is dan ook de visie van Rond de Tafel, een kleine en veilige plek creëren om daar wel te kunnen praten. Onze slogan: ‘Schaamte, zwijgen en angst veranderen in kwaliteit, creativiteit en passie.’

We hopen jullie te ontmoeten.

Groet, Marc en Heleen.