Slaapkamergeheimen

slaapkamergeheimen
€35,-

product informatie

Slaapkamergeheimen

Voor mannen en vrouwen, singles en stellen, vanaf 21 jr. tm 60 plus.
Minimaal 4 maximaal 8 deelnemers.
Data: 26 november ‘17 | 25 februari ‘18 | 27 mei ‘18
Tijd: 14 uur – 17 uur.
Prijs: € 35,- per stel of single.
Rond de tafel vindt plaats in Utrecht.

Slaapkamergeheimen: door Heleen Angenent.

Betalen is aanmelden. Via contact je datum doorgeven.
Kijk voor een overzicht van alle data bij Schema rond de tafel.
Na je aanmelding ontvang je een automatische e-mail met ons adres.
Soms komt deze e-mail in je prullenbak of spamfolder.

Kantoor of slaapkamer?

Ken je de uitspraak: “De meeste slaapkamers zijn net kantoren met een bed erin.” Saai, kleurloos, ongezellig, koud en volstrekt niet inspirerend. Terwijl de slaapkamer toch de plek is waar de meeste romantiek plaatsvindt. Daar gaan we in deze ‘rond de tafel’ iets aan doen.

Zintuigen

Of het nu voor intimiteit of romantiek is, puur voor je eigen gezelligheid of om een oase van rust te creëren, met eenvoudige hulpmiddelen kun je je slaapkamer zo inrichten dat het je zintuigen prikkelt op een manier waar je blij van wordt. Denk aan:

Kleuren | Vormen | Licht | Geuren | Uitstraling | Geluiden | Tastzin | Attributen

Moodboard

Met gebruik van de moodboard techniek gaan we samen eens kijken of we op een eenvoudige manier je (slaap)kamer een facelift kunnen geven, zodat je via je moodboard wat meer zicht krijgt op de mogelijkheden die er zijn en op wat jij mooi vindt. Dat wordt gezellig samen bezig zijn en … je hoeft nergens verstand van te hebben. Je zult merken dat de geringste verandering in je slaapkamer kan leiden tot … nou ja, vul zelf maar in.

Ondertussen zal ik vertellen hoe dat prikkelen van de zintuigen precies werkt en waarom dat nodig is. Een ontdekkingsreis van samen ontdekken, praten, knutselen en ervaren.

Onthulling.

Om een beginnetje te maken met de metamorfose van je slaapkamer nodig ik je uit om naar ‘rond de tafel’ te komen waar ik je mijn slaapkamergeheimen ga onthullen.

Nog veel meer!

Ik wil je natuurlijk helemaal blij maken als je naar mijn ‘rond de tafel’ gesprek komt.

  • Ik zorg bij mij thuis voor koffie, thee en fris of wijn en iets lekkers.
  • Ik e-mail je de volgende dag een code waarmee je ons e-boekje ‘Jouw slaapkamer, jouw sekstuin’ gratis kunt downloaden (waarde € 4,95).
  • Je krijgt per e-mail 10% korting aangeboden op Liefdestuin producten.
  • Ik hoop dat je komt genieten van samen bezig zijn.

Praktisch

Voor het huis kun je gratis parkeren.
Als bevestiging op je betaling ontvang je mijn adres en gegevens voor reizen met het OV.

Rond de tafel.

Er zijn maar weinig plekken waar je veilig en discreet over diverse intieme en seksuele aspecten kunt praten. Dat is dan ook de visie van Rond de Tafel, een kleine en veilige plek creëren om daar wel te kunnen praten. Onze slogan: ‘Schaamte, zwijgen en angst veranderen in kwaliteit, creativiteit en passie.’

Ik hoop je te ontmoeten.

Groet, Heleen.

Rond de tafel Slaapkamergeheimen was erg gezellig en vooral nuttig. Vanuit m’n slaapkamer zoals die nu is, ben ik verder gaan denken over grote en kleine aanpassingen om de kamer gezelliger en warmer te maken. Door plaatjes, kleuren en materialen te zoeken die me aanspraken, en daar een moodboard van te maken, heb ik nu heel concreet voor ogen welke acties ik kan ondernemen. De uitleg vooraf en de leuke stukjes theorie tussendoor over je zintuigen en prikkelende aankleding maakten de avond compleet. Jonna 30 jr.