Marc en Heleen

Marc en Heleen

Marc

Dankzij mijn geloof in de uniciteit van de mens durf ik vragen te stellen, te luisteren en advies te geven over seksualiteit.
Dit doe ik om de ander te brengen waar hij/zij kan zijn. Juist als het gaat om seksualiteit merk ik obstakels, vragen, worstelingen, kwetsbaarheid, verkeerde opvattingen en gebrek aan kennis om de juiste stappen te zetten. Dat motiveert mij enorm om dit werk te doen. Daarom kom ik ook niet met modellen, sjablonen, traditie of vooringenomenheid, maar probeer ik samen met die ander weer lucht te geven aan zijn/haar intieme uniciteit.

Een spectaculaire start.
Ik startte met De Passiecoach Nederland om een platform te creëren waar mensen met al hun vragen, twijfels en leergierigheid rondom seksualiteit terecht kunnen. Ik ben verrast door de enorme behoefte hieraan. Inmiddels hebben velen de weg naar mij gevonden voor coaching, spreekbeurten en het downloaden van e-cursussen, e-books en andere producten.

Mijn visie: Schaamte, zwijgen en angst veranderen in kwaliteit, creativiteit en passie.

Marc en Heleen

Marc en Heleen

 

Heleen

Ik ben Heleen en getrouwd met Marc, de man mijner jeugd :). We hebben gemerkt aan reacties en vragen dat veel vrouwen het prettig vinden om van vrouw tot vrouw over seksualiteit te praten, soms ook als opstapje om daarna van Marc verdere coaching te ontvangen. Vaak praten vrouwen voor het eerst van hun leven of voor het eerst buiten hun relatie om met mij. Dat waardeer ik. Er zijn nu eenmaal weinig plekken om open en normaal zonder negativiteit over zoiets persoonlijks als seksualiteit te praten.

Daarom ben ik beschikbaar voor individuele gesprekken met vrouwen. Omdat ik zelf  diverse belemmeringen in mijn leven heb overwonnen om van seks te kunnen genieten wil ik dit graag overdragen aan andere vrouwen.

Mijn visie: Vrouwen helpen op te staan in hun seksualiteit dat bij hen past.

Ik hoop je een keer te ontmoeten voor een wandel-gesprek!
Groet! Heleen

Meer achtergrond gegevens.
Mijn standpunten.
Algemene Voorwaarden