Heleen

Heleen

Hoi, ik ben Heleen Angenent.

Intimiteit en seksualiteit kunnen lastige onderwerpen zijn om over te praten. We merken althans bij De Passiecoach Nederland dat vele singles en stellen dit lastig vinden.

Ik stel mij beschikbaar voor jou als single of getrouwde vrouw om eens te praten, van vrouw tot vrouw. Je kunt bijvoorbeeld vertellen over hoe intimiteit in jouw leven gaat en wat je ervan vindt. Je kunt ook teleurstellingen delen, want misschien had je van seksualiteit wel hele andere dingen verwacht. Misschien heb je concrete vragen over bijvoorbeeld masturbatie, een hoog of laag libido of erotische speeltjes. Misschien ben je gewoon nieuwsgierig naar de diepgang van intimiteit en of het nu allemaal echt waar is dat het zo fijn is als wij zeggen. Ik praat er graag met jou over. De meeste vrouwen die ik ontmoet praten er voor het eerst van hun leven over met een ander en ervaren dat als heel bijzonder en waardevol.

Ik ben Vanessa (alias 🙂 ) en mijn gesprek met Heleen (geen alias 🙂 ) was bijzonder prettig. Ik heb gewoon heerlijk voluit gepraat over hoe de intieme ontwikkeling in mijn leven verlopen is, met welke (seks) verwachtingen ik mijn huwelijk inging en tegen welke blokkades ik aanloop. Wat een heerlijke middag was dat. Heleen is heel ontspannen over seksonderwerpen en enthousiast over hoe bijzonder God dat allemaal heeft gemaakt. Ik heb nog een gesprek gepland 🙂 . Ik begin zelfs te denken dat seks normaal en fijn is, ha ha.  

Mijn verhaal: Mijn seksuele start in ons huwelijk was niet gemakkelijk. Ik had amper voorlichting genoten en wist er eigenlijk niet zoveel van af. Ik kende mijn lichaam niet en wist niet hoe ik kon genieten, laat staan dat ik Marc aanwijzingen kon geven hoe hij mij kon laten genieten. Maar we hebben in de loop der jaren elkaar tevoorschijn bemint. Op een gegeven moment begon ik steeds beter te begrijpen met welke verkeerde en negatieve gedachten ik rond liep. Ik ben als het ware ‘opgestaan’, heb alles wat negatief is van mij afgeschud en heb daarvoor in de plaats seksuele vrijheid teruggewonnen. Ik kan nu volop genieten van onze intieme en seksuele momenten. Het zijn elke keer feestjes. Dat gun ik jou ook.

O ja, ik ben geen seksuoloog of seksuologische coach, maar ik kan wel mijn ervaringen en inzichten met je delen.

Groet, Heleen.