Challenge Dubbel Inkomen Geen Seks

Deze challenge verschijnt binnenkort in de webshop

Aan deze challenge hebben bij de lancering 238 deelnemers meegedaan.

Zijn jullie DIGS? Dan zijn drukte en vermoeidheid een van de grootste spelbrekers voor bevredigende seks. We willen je met onze nieuwe challenge invalshoeken aanreiken om dit te veranderen.

Een nieuwe challenge is de eerste keer altijd gratis, daarna komt het in de webshop.
Al meer dan 1000 verschillende deelnemers hebben mee gedaan aan onze challenges. Doe jij dit keer ook mee?

De tekst van het filmpje.
Drukte en vermoeidheid zijn een van de grootste spelbrekers voor fijne seks. Het komt vaak sluipenderwijs je relatie binnen. Toch hoef je je in principe niet echt zorgen te maken, want je hoeft eigenlijk helemaal niet te kiezen tussen al die leuke bezigheden, je sociale relaties, je werk, je gezin aan de ene kant en dan seks aan de andere kant. Want het kan wel degelijk allemaal, alleen moet je er dan op een andere manier naar gaan kijken. We willen jullie uitnodigen voor de challenge ‘Dubbel Inkomen Geen Seks’ en in deze challenge willen we je helpen, ideeën geven om van oude denkpaadjes af te komen. Bij deze ben je uitgenodigd.

Meld je aan onderaan deze pagina

Drukte en vermoeidheid zijn een van de grootste spelbrekers voor fijne seks. Niet alleen komt dit sluipenderwijs de relatie binnen, maar het maakt ook zichtbaar wat er vaak al niet was. Hadden jullie bijvoorbeeld toch al niet zo’n breed seksrepertoire dan helpt dat niet mee als je moe bent. Toch hoef je je geen zorgen te maken dat je zou moeten kiezen tussen werk, carriere, sociale bezigheden en seks. Het kan allemaal, mits je bereid bent het een en ander op een andere manier te benaderen. Het zou jammer zijn als jullie je werk, je inkomen, je mooie huis en je lieve kinderen als belemmeringen zouden gaan ervaren, terwijl je deze belangrijke factoren ook kan integreren in je seksleven, of andersom, je seksleven gaan beleven als een van die haalbare factoren in je boeiende maar drukke dagelijkse leven. We helpen je in deze challenge van je oude denkpaadjes af te komen zodat ook voor jullie seks weer haalbaar wordt. Gaan jullie ervoor?

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Het omgekeerde Kortjakje-syndroom
  • Waterdruk (adrenaline)
  • Balanceren
  • Het Brad Pitt schokeffect (overtuigingen)
  • Kwaliteit is Kwalitijd
  • De nieuwe kleren van de keizer (seksuele gezondheid)
    • Inclusief een Plan de campagne
  • Concrete Sekstechnieken bij vermoeidheid
  • Het maken van je persoonlijke seks menukaart

Je ontvangt acht dagen lang een email met een kort uitleg-filmpje en elke dag een challenge om over na te denken. De negende dag ontvang je een slotdocument waarmee je kunt werken. Je komt op de nieuwsbrieflijst waarmee we iedereen op de hoogte houden van o.a. toekomstige challenges.