Huiskamer lezingen

HK Lezingen

Huiskamer lezingen

Praten over intimiteit en seksualiteit is geen dagelijkse bezigheid. Sommigen praten er zelfs zelden over. Mijn Huiskamer Lezingen zijn daarom een hele mooie manier om in gesprek te komen over mooie en belangrijke onderwerpen die iedereen bezighoudt. Een groep vrienden, een groep van de kerk of wat voor groep dan ook is een hele mooie manier om met elkaar van gedachten te wisselen.

Sommigen zijn bang dat ze in zo’n groepje persoonlijk moeten zijn, maar dat hoeft helemaal niet. Je kunt over persoonlijke zaken praten in de vorm van visie, principes of kennis zonder te hoeven aangeven hoe je dat nou allemaal zelf doet.

Het is enorm verhelderend en bemoedigend om ook eens van anderen te horen hoe ze over zaken denken. Vertel nu eens eerlijk, hoe vaak maak je dat nou mee?

Een huiskamerlezing organiseer je zelf op de plek waar jij wilt. Ik kom naar jou toe.

Voorbeeldonderwerpen:

Er zijn natuurlijk heel wat onderwerpen die besproken kunnen worden en je kunt met mij over onderwerpen overleggen. Wat ik zelf mooie workshops vind zijn de volgende thema’s:

 • Hoe ziet jouw sekstuin er uit?
  • In dit geval staat een sekstuin symbool voor je eigen seksuele mogelijkheden. Deze mogelijkheden brengen we in kaart door middel van het ontwerpen van een sekstuin. Iedereen krijgt een leeg A4tje en stap voor stap leid ik de deelnemers in de kring in het ontwerpen van hun seksuele mogelijkheden. Confronterend? Welnee, we hebben het toch niet over jou, maar over een tuin.
  • Een hele leuke, gezellige, interactieve lezing waar je veel van kunt leren en die tussen huwelijkspartners voor heel wat leuke gespreksstof kan zorgen.
 • Liefde, intimiteit en opwinding. Leer ze alle drie kennen!
  • Voor veel mensen zijn de begrippen Liefde, intimiteit en opwinding een pot nat. Maar dat is niet zo. Het zijn drie verschillende processen die je op verschillende manieren moet benaderen. Met deze inleiding zullen veel losse puzzelstukjes in je leven op hun plek vallen.
 • De voordelen van een monogame relatie om de seksualiteit fris en spannend te houden.
  • Monogamie staat onder druk met name vanwege de enorme (maatschappelijke) druk om te experimenteren met seks. In deze inleiding waardeer ik monogamie positief en ga ik uit van de kracht van monogamie. Hoe kun je in een monogame relatie je seksuele relatie fris, spannend, avontuurlijk en bevredigend houden. Over kennis en belangrijke principes.

Wat kost een HK Lezing?

€ 15,- per persoon. Kijk verder bij tarieven.