Huiskamer lezingen

HK Lezingen

Huiskamer lezingen

Huiskamer Lezingen geven kennis, inzicht, inspiratie en antwoorden op het gebied van intimiteit en seksualiteit in combinatie met het christelijk geloof en het stimuleert het onderlinge gesprek.
Een huiskamerlezing organiseer je zelf op de plek waar jij wilt. Ik kom naar jou toe.

Voorbeeldonderwerpen:

  • >> AANBIEDING << De sekstuin: als metafoor voor onze persoonlijke (on) mogelijkheden. << AANBIEDING <<
    • De sekstuin is een metafoor voor ons persoonlijke seksuele leven. Aan de hand van het ontwerpen van een tuin krijgen we inzicht in onze eigen principes en grenzen. Geschikt voor kleine groepen voor een leuke en zinvolle interactieve avond. KIJK BIJ TARIEVEN.
  • Liefde, intimiteit en opwinding. Leer ze alle drie kennen!
    • Voor veel mensen zijn de begrippen Liefde, intimiteit en opwinding een pot nat. Maar dat is niet zo. Het zijn drie verschillende processen die je op verschillende manieren moet benaderen. Met deze inleiding zullen veel losse puzzelstukjes in je leven op hun plek komen
  • De voordelen van een monogame relatie om de seksualiteit fris en spannend te houden.
    • Monogamie staat onder druk met name vanwege de enorme (maatschappelijke) druk om te experimenteren met seks. In deze inleiding waardeer ik monogamie positief en ga ik uit van de kracht van monogamie. Hoe kun je in een monogame relatie je seksuele relatie fris, spannend, avontuurlijk en bevredigend houden. Over kennis en belangrijke principes.

Wat kost een HK Lezing?

€ 15,- per persoon. Kijk verder bij tarieven.