coaching

Emailcoaching

E-coaching door Marc

  • Alleen in combinatie met een e-cursus. Kijk bij Tarieven.

Vaak moet er tijdens een gesprek heel wat uitgelegd worden alvorens het persoonlijk toegepast kan worden. Daarom spaart het tijd en kosten om deze kennis te verwerken in een e-cursus. De coaching is dus omgedraaid. Lees de e-cursus en vervul de opdrachten en als er vragen zijn dan kunnen die via de e-mail gesteld worden. Het is mijn ervaring dat deze aanpak praktisch en concreet is en op een mooie manier theorie en praktijk verbindt.

E-coaching in combinatie met een e-cursus heeft meer voordelen?

  • Geen reistijd, wachttijd, vertragingen of wachtlijsten.
  • Contact wanneer het jou het beste uitkomt, vanuit jouw vertrouwde omgeving.
  • Een zeer laagdrempelige manier om hulp te vragen en te ontvangen.
  • Vanuit je eigen huis en in je eigen tempo geeft een gevoel van veiligheid.
  • Het kunnen hebben van frequent contact dat beter past bij de drukke leefwijze van vandaag de dag.
  • E-coaching is laag geprijsd omdat er veel overhead kosten wegvallen zoals kantoorhuur.
  • Veel mensen voelen zich prettig bij digitale coaching omdat er langer nagedacht kan worden, geschreven en herschreven kan worden, tekst verwijderd en weer aangevuld kan worden.
  • Omdat je niet direct beoordeeld wordt zoals bij persoonlijk contact ervaar je met e-mailcoaching een veiliger gevoel om opener te zijn. Dit leidt weer tot betere hulp.

coachingEr zijn inmiddels vele onderzoeken gedaan naar het effect van online coaching. We verwijzen hier als voorbeeld naar een onderzoek van de Universiteit van Tilburg.
Lees ook Handleiding e-coaching

Gesprek met Heleen

Een van hart tot hart gesprek met Heleen. Zij kan jou vertellen over haar positieve seksuele ontwikkeling en je bemoedigen om op te staan en te veranderen!

“Wij hebben de e-mailcoaching met Marc als bijzonder beleefd. Zo wie zo de ontspannen manier waarop Marc de onderwerpen besprak was voor ons een goed voorbeeld. Wij zijn echt veranderd van seks doen naar van seks genieten. We zijn door de coaching aan een nieuwe fijne fase in ons leven begonnen. Dank je wel Marc voor deze bijzondere openhartige coaching.” Bob en Joëlla.

“Heleen is niet alleen een erg leuk mens, ze kan ook nog eens heel inspirerend vertellen over seksualiteit en ze is o zo positief. Dat had ik echt even nodig. Sterker nog, ik zie seks gewoon weer helemaal zitten. 🙂 Dank je wel Heleen voor je openheid.” Eveline.

Authentieke intimiteit geeft je energie en het maakt je blij. Zo heeft God het bedoeld.