Een idee

een idee

Ik heb een idee en dat is te gek voor woorden. Met dit idee breng je leven in de brouwerij. De brouwerij is in dit geval je seksuele leven. Misschien heb je dit idee weleens gehoord of heb je het zelfs al eens geprobeerd. Hoe dan ook, geef het een kans en zie wat er gebeurt.

Een idee

Dit is het idee: vraag aan elkaar wat je wilt op seksueel gebied!

Vraag en antwoord

Dat is het. Geen moeilijk gedoe. Gewoon een vraag en een antwoord. De vraag: “Wat wil je op seksueel gebied?” is een heel open vraag. Je partner kan er alle kanten mee op. Dat is natuurlijk ook het uitdagende, want waar zal je partner als eerste aan denken? De kunst is om niet te reageren op het antwoord. Direct reageren op een antwoord is niet leuk. Dat bederft het plezier van lekker vrij antwoorden. Laat het antwoord zakken en ga dan aan de slag met het antwoord.

Man aan vrouw

Een voorbeeld van een idee. Man vraagt aan vrouw: “Wat wil jij op seksueel gebied?” Vrouw antwoord: “Ik zou onze vluggertjes wat meer willen afwisselen.” Je gaat als mannelijke vragensteller nu niet direct reageren. Want je zou je met je mannelijke ego kunnen afvragen waarom ze jouw vluggertjes niet goed genoeg vindt. Als je reageert slaat ze dicht en zal ze niet snel weer spontaan reageren op een soortgelijke vraag. Het punt is dat ze niet zegt dat ze je vluggertjes niet goed genoeg vindt. Ze zegt in feite dat ze geniet van de vluggertjes en dat ze er mee wil doorgaan en dat ze het nog leuker gaat vinden als er meer afgewisseld wordt. Wauw, wat een compliment. Ze wil doorgaan en geeft je groen licht om het allemaal nog leuker te maken. Dat laat je je natuurlijk geen twee keer zeggen en je neemt initiatief om bijvoorbeeld een abonnement te nemen op seksposities.

Vrouw aan man

Een voorbeeld van een idee. Vrouw vraagt aan man: “Wat wil jij op seksueel gebied?” Man antwoord: “Ik zou wel meer willen spelen.” Je gaat als vrouwelijke vragensteller nu niet direct reageren. Want je zou je met je vrouwelijke onzekerheden kunnen afvragen wat er nu allemaal weer van je verwacht wordt. Als je reageert slaat hij dicht en zal hij niet snel weer spontaan reageren op een soortgelijke vraag. Het punt is dat hij helemaal niet zegt dat er geen spelelement zit in jullie seksuele relatie. Hij zegt in feite dat hij het vrijen met jou zo leuk vindt, hij vindt jou leuk en aantrekkelijk, dat hij er nog meer wil spelen. Wauw, wat een compliment. Hij geniet van jou. Dat laat je je natuurlijk geen twee keer zeggen en je neemt initiatief om bijvoorbeeld een abonnement te nemen op inspiraties.

Meer tips

Mocht dit spel ‘vraag en antwoord’ goed bevallen dan zijn hier nog wat ideeën.

  • Verdeel je vragen in drie categorieën: voorbereiding op seksavond, voorspel, seks.
  • Speel ‘vraag en antwoord’ tijdens jullie seksavond.
  • Doe een rollenspel.
  • Gebruik dobbelstenen.

Kortom: “Je speelt niet meer omdat je oud bent. Je wordt oud als je niet meer speelt.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.