Gezonde seksingrediënten

Gezonde seksingrediënten

Gezondheid scoort al decennia lang hoog in onze prioriteitenlijstjes. Daar spelen allerlei dieetgoeroes natuurlijk handig op in. De bekendste zijn wel Dr. Frank, Atkins, Sonja Bakker en bijvoorbeeld Montignac. Ook de Schijf van Vijf van het Voedingscentrum blijft aan de weg timmeren al sinds 1953. Afgelopen maart hebben ze overigens hun schijf aangepast. Zouden we als het gaat over seks over gezonde seksingrediënten kunnen spreken?

Gezonde seksingrediënten

Hetzelfde geldt voor onze seksualiteit. We zouden allemaal wel van seks willen genieten op een manier dat bij ons past. Afhankelijk van onze leeftijd en levensperiode willen we op een gezonde, evenwichtige maar toch spannende en gepassioneerde manier blijven genieten van intimiteit en seksualiteit. Dat kan, mits we weten welke seksingrediënten er nodig zijn om die levensstijl te vervullen. Bij voeding hebben we de gewoonte om eenzijdig te eten en andere belangrijke ingrediënten te vergeten of te onderschatten. Dat geldt ook voor onze seks. We hebben bepaalde gewoonten die vertrouwd aanvoelen en daarbij vergeten we dat andere seksingrediënten ook belangrijk kunnen zijn.

De gezonde seksschijf

In de voorbereiding voor mijn nieuwe en tweede boek wil ik graag vanuit de praktijk van jou horen, als nieuwsbrief lezer en/of lezeres wat voor jou vanuit je ervaring, belangrijke ingrediënten zijn geweest om je seksleven te inspireren, te vernieuwen of op een voor jou/jullie aanvaardbaar niveau te houden.

Reageer

Wil je je reageren en mij helpen seksingrediënten te verzamelen die van belang zijn volgens jou voor een gezond seksueel leven? Reageer via het contactformulier en help mij met de voorbereidingen. Je bijdrage wordt absoluut anoniem verwerkt. Voorbeelden van seksingrediënten vind je in de poll op de homepage van mijn website.

Alvast bedankt!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.