versnellen of remmen

Aan de slag met jullie Intieme Relatie!

Liefde en Avontuur

Liefde is de veilige kant van de relatie: vertrouwen, zekerheid en routine.
Avontuur is de opwindende kant van de relatie: verrassing, uitdaging en vernieuwing.

Na een aantal jaren van een liefdevolle relatie is de onderlinge band versterkt, maar is het avontuur verdwenen. Als het avontuur is verdwenen dan staat intimiteit onder druk, het wordt meer en meer een voorspelbare herhaling. Het verschil in verlangen neemt steeds verder toe.

Het valt niet mee om liefde en avontuur in evenwicht te houden. Maar bevredigende, plezierige en energiegevende seks blijft altijd mogelijk, ook na vijf, tien, vijftien of vijfentwintig jaar. Hoe je dat doet?

Met een bewuste keuze om (opnieuw) te investeren in een liefdevolle en avontuurlijke intieme- en seksuele relatie met je partner.

Daar moet wel iets voor gedaan worden. Verandering van denken en doen werkt niet met tips&trucs uit een glossy. Het gaat om kennis, om het onderlinge gesprek en om het doen van praktijkopdrachten. Onze e-cursussen bieden jullie hiervoor de mogelijkheden.

Ron en Carlijn (aliassen): “Wij zijn beiden eind 50 jr. en zaten op een dood spoor. … kwamen op het spoor van jullie e-cursus over Intimiteit en dat werd een nieuwe fijne start voor ons.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.