Massage variatie

In samenwerking met Christelijk Spiritueel Centrum (CSC)

In één oogopslag
De Passiecoach Nederland vindt aandacht voor de totale mens belangrijk. Het gaat niet alleen maar om het lichamelijke, of alleen maar om het geestelijke. Alle menselijke dimensies spelen een rol in ons leven. Daarom zijn er ook verschillende soorten massages. De een vindt persoonlijke ontspanning belangrijk en een ander vindt massage met de partner waardevol.

Wat
In een veilige atmosfeer, met liefdevolle aandacht en in stilte is bijvoorbeeld een ontspanningsmassage een weldaad voor iedereen die ontspanning zoekt. Heb jij last van stress, vermoeidheid, verkrampte spieren of spanningsklachten in je lichaam? Je kunt bij CSC tot rust komen door middel van een ontspannende massage.

Waarom
Spanning kan zich ongemerkt ophopen in je lichaam. Dit kan in de weg staan bij onderlinge intimiteit. Daarom is het belangrijk om bewust en met aandacht te zorgen voor jezelf en om voor je partner te zorgen. Massage is een van die invalshoeken die je kunt uitproberen om alle spanning van je te laten afglijden. Het kan zomaar de oplossing voor jou zijn om alle stress kwijt te raken.

Ervaring
“Ik geniet intens van de aanraking en de aangename rust. De gedachten in mijn hoofd verwaaien en ik voel alleen nog maar.” Martin

Waar
Lees op de website van het CSC over diverse massages.