Nieuw Seizoen

veiligheid en avontuur

Aan het begin van een nieuw seizoen kun je soms de behoefte voelen om je huis opnieuw te verven of om de inrichting te veranderen. Je hebt zin in het komende jaar en dat wil je uiten door bijvoorbeeld iets met je huis te doen. Zo kan het ook werken in je leven of in je relatie. Je zou kunnen denken: “Ik heb nu lang genoeg geleefd met vanzelfsprekendheden” en je neemt besluiten die al zo lang in je achterhoofd sluimeren. Dit kan ook gelden voor je seksuele leven. Ergens ben je die voorspelbaarheid in je seksleven of die geestelijke obstakels of je lauwe seksuele houding wel zat en wil je er iets aan doen. Aan het begin van een nieuw seizoen De Passiecoach Nederland zetten we nog even op een rijtje wat we jou kunnen aanbieden om je seksleven te verdiepen. Volgende week beginnen we weer met de blogs.

Challenges

De eerstkomende challenge is in september en heet Genieten van Intimiteit. Daarna komt deze challenge gratis in de webshop. De challenge Het Orgasme staat al in de webshop. In november volgt de challenge Porno. Tussendoor hopen we andere challenges te kunnen maken, zoals een opvolging voor de challenge Het Orgasme.

Zintimiteit

Ons boek Zintimiteit loopt bovengemiddeld goed volgens uitgever Royal Jongbloed. Het boek is een en al praktijk en stimuleert om samen het gesprek aan te gaan over jullie intieme leven en er vooral mee te oefenen.

E-cursussen

We hebben een scala aan e-cursussen, e-books en gratis documenten. Neem ze eens door, pik er een uit en begin de spannende uitdaging om je intieme leven te verdiepen. Eén e-cursus lichten we er uit en dat is First-Ladies-First. Deze pittige e-cursus helpt je als vrouw om je eventueel belemmerende manier van denken, waardoor je schuchter met intimiteit omgaat, te onderzoeken en te veranderen. Natuurlijk zijn we bezig met nieuwe e-cursussen zoals ‘Pijn bij het vrijen.’

Donaties

We krijgen regelmatig het verzoek met de vraag wat men kan betekenen voor ons werk. Men voelt dat we geen gewoon werk doen maar bezig zijn met kwetsbare seksonderwerpen voor christenen. De behoefte is dan ons werk te steunen zodat het kan groeien en meer impact kan krijgen. Een van de mogelijkheden is doneren. Er zijn verschillende onderwerpen van donatie. Lees het eens door.

Coaching en lezingen

Natuurlijk blijven we doorgaan met coaching en het geven van lezingen. Coaching vinden mensen vaak spannend maar eenmaal aan de gang is het bijna altijd verhelderend en vernieuwend. Mijn lezingen zijn gedenkwaardig. Ze laten niemand onberoerd en na afloop is er vaak een hoop stof tot nadenken.

Ik wens je een mooi en intiem nieuw seizoen toe!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.