Persoonlijke olie

In samenwerking met Christelijk Spiritueel Centrum (CSC)

In één oogopslag
Het gebruik van oliën is al een heel oud gegeven. CSC doet meer dan alleen maar met pure natuurlijke oliën masseren. Het verkoopt Bijbelse oliën zoals Mirre, Nardus en Wierook maar leert jou ook hoe je oliën op verschillende manieren kunt gebruiken op een manier dat bij je past. Een uitdagende zoektocht.

Wat
Olie kan gebruikt worden om te ontspannen, de geur werkt zowel emotioneel als fysiek. Wist je dat iedereen anders reageert op oliën? Door uit te zoeken waar jij positief op reageert, kan je een persoonlijke olie of oliecombinaties ontdekken die bij jou een weldadig gevoel teweeg brengt. De diverse oliën kan je ook als een basisapotheek gebruiken, maar dan met pure natuurlijke middelen. Het is bijvoorbeeld bekend dat pepermuntolie een positief effect heeft op hoofdpijn..

Waarom
We zijn in het westen al zo geïndustrialiseerd dat we nauwelijks een idee hebben van wat pure producten zijn, wat die kunnen betekenen voor ons en hoe ze werken. Puur natuur, zonder tussenkomst van chemicaliën en fabrieken. Het gebruik van de Essentiële Oliën van CSC is kiezen voor Gods schepping.

Ervaring
“Als je gelooft in de schepper van hemel en aarde, is het logisch dat je die schepping waardeert en gebruikt.” Tjitske Volkerink.

Waar
Lees alles over diverse soorten pure oliën op de website van het CSC.