Massage & Coaching

In samenwerking met Christelijk Spiritueel Centrum (CSC)

In één oogopslag
De Passiecoach Nederland werkt middels coaching, dat wil zeggen: gesprekken. Het CSC werkt met massage en coaching. Als je zelf massage wilt ervaren om te ontdekken wat dit met je kan doen, kies dan voor een betrouwbare christelijke masseuse.

Wat
Massage & Coaching geeft je de gelegenheid om voor jezelf duidelijk te krijgen wat massage is en kan doen met je geest, emotie en lichaam. Je begint met een gesprek en na de massage praat je over jouw ervaringen. Een mooie combi voor als alles nieuw is voor je.

Waarom
De een kiest voor een lichamelijke invalshoek zoals bijvoorbeeld massage. Een ander vind het fijner om ook te begrijpen wat er allemaal gebeurt en waarom. Voor beide invalshoeken is Massage&Coaching ideaal.

Ervaring
“Bijzonder om te ontdekken dat hoofd en lijf één mogen zijn. Ik begrijp goed hoe ik in elkaar zit en waar de spanning in mijn lichaam vandaan komt. Maar met denken krijg ik geen vat op de spanning. Na een gesprek hierover kwam tijdens de massage er verbinding tussen mijn hoofd en mijn gevoel, mijn identiteit. Ik begon te ervaren dat ik beide ben en dat ze bij elkaar horen. Elkaar kunnen versterken, aanvullen.” Ingrid.

Waar
Kijk voor Massage & Coaching mogelijkheden in de webshop van het CSC.