Veelkleurigheid

veelkleurigheid

We kijken met veel plezier terug op onze eerste challenge ‘Genieten van Intimiteit’ waaraan zo’n 545 vrouwen deelnamen. In de Facebookgroep, waar zo’n 130 vrouwen aan deelnamen, kon men onderling ervaringen uitwisselen over de challenge. Voor diverse deelneemsters was het een hele verademing om eens over intimiteit te kunnen praten, hebben wij achteraf begrepen uit de ingevulde enquêtevragen die we hebben ontvangen.

Veelkleurigheid

Men kon ook gedurende de challenge vragen stellen en dat hebben we geweten. Een ding viel ons al vrij snel op. De enorme veelkleurigheid over hoe men met intimiteit en seksualiteit om gaat. Van ‘Ik had twee weken lang het schaamrood op mijn wangen over wat ik allemaal las’ tot en met ‘Ik lust er wel pap van’ en alle variaties daar tussenin.

De hoeveelheid deelneemsters en de positieve feedback hebben ons doen besluiten door te gaan met het geven van challenges over diverse onderwerpen voor diverse doelgroepen. Ja, ook mannen komen aan de beurt. We hebben via de enquêtevragen in ieder geval voldoende onderwerpen meegekregen.

Comfortzone

Op de website onder het tabblad ‘Challenge’ staat de spreuk: “Het leven begint aan het einde van je comfortzone.” Voor de een was de challenge een hele worsteling om in ieder geval minstens te kunnen genieten binnen de comfortzone. Voor de ander was de challenge een stimulans om de grenzen van de comfortzone op te zoeken. Ik zie hierin de fundamentele behoefte om de eigen uniciteit vorm te geven waarover ik twee blogs terug geschreven heb.

Challenge yourself

Maar de grootste vreugde voor ons ligt in het feit dat we met elkaar hebben geprobeerd over een van de mooiste aspecten van Gods schepping te praten. Dat gaan we opnieuw doen met de volgende challenge in mei met als thema ‘het orgasme.’ Als er een wonderlijk biologisch fenomeen bestaat dat God ons heeft gegeven dan is dat wel het orgasme. Werden vrouwen vroeger helemaal niet geacht seksueel te kunnen (of mogen) genieten, vandaag de dag weten we zoveel meer. Een van de thema’s die we gaan aanstippen is dat het vrouwelijk orgasme het bewijs is dat God seksueel plezier allang bij de schepping op het oog had. Dus … geef je alvast op voor deze boeiende challenge. Lees ook enkele reacties op de pagina challenge.

En .. man of vrouw, single of met een relatie, ontdek en geniet van je eigen intieme veelkleurige mogelijkheden. Jij bent uniek. Challenge yourself!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.