Wist ik het maar eerder

Een sekspositieve houding

“Van een vriendin kregen wij de tip om de e-cursus Intimiteit-Jullie energiegevende bron te volgen. Zij hadden er veel baat bij gehad en zij adviseerden ons deze e-cursus ook te volgen. Zij stelden zelfs voor om met hen regelmatig over de inhoud te praten. Nu we een eindje op weg zijn met deze e-cursus dacht ik wist ik het maar eerder, maar ik begrijp heel goed dat er veel schaamte is om te vertellen dat je een cursus volgt over intimiteit. Wij mensen … “

Dank vrienden

‘Wij mensen denken dan al snel: “He, had jij dat gedacht? Die en die volgen een cursus over intimiteit, ik had nooit gedacht dat zij problemen zouden hebben op dat vlak.” ‘Ik heb de moed van mijn vriendin geprezen. En … om alle nieuwsgierige gedachten te bevredigen, wij en onze vrienden hebben geen noemenswaardige problemen met intimiteit, maar we willen er wel meer vanaf weten en ons erin verdiepen. We hebben nu met elkaar drie gezamenlijke gesprekken gehad. Geweldig. Daarbij vertellen we echt niet de details van ons liefdesleven, maar we beginnen dan met de vragen in elk hoofdstuk van de e-cursus en rollen dan vanzelf in een gesprek over geloof, visie en principes. Het bevalt ons zo goed dat we een balletje hebben opgegooid bij onze kerkelijke regioleider om een soort kring te vormen over dit onderwerp. Wij hebben trouwens weer andere vrienden geattendeerd op deze cursus.” Jos en Antje.

Wauw

De lezer begrijpt dat ik erg blij word van mensen die durven. Wauw. Stellen die durven te praten over intimiteit EN het zelfs aandurven om met vrienden van gedachten te wisselen. Kijk die kant moeten we op: Schaamte, zwijgen en angst veranderen in kwaliteit, creativiteit en passie.

Idee

Bovenstaande review bracht mij op het volgende idee.
Degene die de e-cursus Intimiteit-Jullie energiegevende bron aanschaffen krijgen sowieso 15% korting met de code IBec15
Als je iemand anders attendeert op de e-cursus en zij schaffen deze cursus ook aan, dan krijgen zij 25% korting en jullie als aangever krijgen nog eens E. 50,- retour op je rekening.
Wel van tevoren de namen melden!

Tel uit je winst:

  • 15% korting = E. 59,25 + E. 50,- retour is totaal = 109,25 korting.
  • 25% korting = E. 98,75.

Waarom dit geweldige aanbod?
Omdat het afgelopen moet zijn met schaamte, zwijgen en angst en alle ellende die daaruit voortvloeit. We gaan voor kwaliteit, creativiteit en passie!

Er is nog meer …
Voor degene die het aandurven om een gespreksgroep te vormen van minimaal 6 mensen, kom ik gratis (behalve reiskosten) een avond vragen beantwoorden.

Succes met durven!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.